Meg     Musikk     Design     Film     Radio          
    Forside    
    Skolegang    
    Arbeidspraksis    
    Programleder    
    Radio DJ    
    Diskjockey    
    Musikkproduksjon    

Bilder fra TV programmet
Meg som programleder i TV:
Da jeg var 11 år gammel, var jeg så heldig å få sjansen til å være programleder / reporter for et barne- og ungdomsprogram (Nysgjerrigperiskopet) på NRK. Dette programmet handlet om populærvitenskap og siktet inn på et publikum i alderen 10-14, med hovedmål å stimulere nysgjerrighet. Jeg var programleder for dette programmet i 2 år, og du kan tenke deg hva for en flott opplevelse dette var for en 11-12åring å få blant annet møte kjendiser og bli gjenkjent på gata av fremmede.

Første året jeg var programleder, delte jeg jobben med to jenter. Karin Kilde Evensen og Reidun Wiken var mine co-programledere. For meg var det ganske uvant å være jevnlig på TV. Jeg husker jeg ikke var helt komfortabel med programlederrollen i begynnelsen, men fikk etter hvert taket på det. I første omgang var det å slippe unna skolen titt og ofte det flotteste med jobben, men det å reise over hele Norge og møte mange interessante folk var etter hvert det beste.

Andre året var jeg programleder sammen med 2 nye kollegaer, Maiken Hansen og Bård Lappegård Lahn. Nå følte jeg at jeg virkelig hadde fått tak på programlederrollen og følte meg langt mer komfortabel foran kamera. Som jeg har erfart seinere er dette å være programleder eller konferansier egentlig litt som å sykle, siden man aldri glemmer det helt. Jeg har vært foran kamera også på noen av studentTV-programmene vi laget på universitetet, og jeg følte meg framdeles komfortabel i rollen. Fikk også kommentarer om at dette så ut som jeg hadde gjort før, noe som selvfølgelig faktisk var tilfelle. En flott opplevelse var det definitivt, og dette er så avgjort noe jeg ville likt å gjøre igjen.

Hamar Arbeiderblad 28.August,1993 VG 20.September,1992 nr.254


 
 
  © Jaxeed - All rights reserved.