Meg     Musikk     Design     Film     Radio          
    Forside    
    Skolegang    
    Arbeidspraksis    
    Programleder    
    Radio DJ    
    Diskjockey    
    Musikkproduksjon    

Meg som radio DJ:
Da jeg bodde i Namsos (alderen 14-16) var jeg radio DJ på den lokale radiostasjonen Klumpen Nærradio i 2 år. Jeg hadde hovedsakelig 2 programmer på denne stasjonen. Dette betydde at jeg var både programleder, tekniker, produsent og reporter for begge disse programmene. 3T4 var et program som tok sikte på tenåringer på min egen alder og inneholdt konkurranser, intervjuer, musikknyheter, innringninger og selvfølgelig masse musikk. Formatet hadde høyt tempo og praten var som regel humoristisk og til tider sarkastisk/ironisk noe som viste seg å være en suksess. Programmet gikk på hverdager i 1 time etter skoletid, så hver dag etter skolen dro jeg ned til radiostasjonen og forberedte showet som så gikk på lufta. Dette programmet ble svært populært, og en tid hadde jeg flere lyttere enn P4 i Namdalen.

Det andre programmet jeg hadde het Technologic Network og ble sendt 1 gang in uken. Denne sendingen fikk ikke riktig så mange lyttere, noe som sikkert skyltes det noe smalere formatet. Programmet var dedikert til elektronisk musikk, og jeg spilte all min favoritt musikk og noen ganger var det konkurranser når jeg hadde premier å dele ut. Selv om ikke programmet fikk så mange lyttere gjorde det meg kjent som DJ, noe som førte til at jeg fikk muligheten til å spille som DJ Mickey på forskjellige arrangementer. Det var i Namsos jeg først startet som diskjockey, og med tiden ble jeg også flinkere, noe som førte til at jeg fikk flere jobber.

Andreåret mitt på Klumpen Nærradio ble 3T4 omdøpt til Zaus og flyttet en time seinere. Uheldigvis gjorde dette at programmet mistet mange lyttere i sin målgruppe, kanskje fordi dette innbar at programmet gikk rundt middagstid. Jeg sluttet på radiostasjonen da jeg flyttet fra Namsos, og stasjonen gikk senere konkurs og ble erstattet av Radio 1.

 
 
  © Jaxeed - All rights reserved.