Meg     Musikk     Design     Film     Radio          
    Forside    
    Skolegang    
    Arbeidspraksis    
    Programleder    
    Radio DJ    
    Diskjockey    
    Musikkproduksjon    

Technics SL1200 & 1210 + Numark DM1002X
Diskjockey:
Jeg har vært en ivrig samler av musikk siden tidlig i tenårene og likte alt innen elektronisk musikk fra gamle gode Techno Trax til Trancemaster og Kraftwerk. Da jeg var 16 år spilte jeg mitt første sett på fest som DJ Mickey. Arrangementet fikk navnet Cosmic Rave og ble en suksess med god publikumsoppslutning. For meg som diskjockey var det likevel et mareritt, siden jeg ikke hadde mye peiling på hvordan å mikse skikkelig. Jeg må innrømme at publikummet så rart på meg til tider og klødde seg i hodet ettersom "miksen" skred fram.

Som et resultat av denne flaue opplevelsen kom jeg meg i gang med å lære basisteknikkene for beatmiksing, og snart håndterte jeg dette ganske så bra. Mitt neste sett var på ett større arrangement i Namsos. Det ble en stor suksess, og publikum virket også ganske så begeistret for det de hørte. Etter dette var DJ Mickey ikke lenger en morsom spøk. Når jeg besøker Namsos i dag, er det overraskende hvor mange som faktisk husker min diskjockeykarriere i byen.

Mitt neste steg etter Namsos var å få tak i et par platespillere og starte å mikse med vinyl slik alle skikkelige diskjockeyer gjør. Etter en stund fant jeg noen klubber som ville kvitte seg med sine platespillere og kjøpe CD spillere i stedet. Jeg fikk kjøpe disse meget billig og måtte riktig nok jobbe litt på dem for å få dem til å fungere skikkelig igjen. Da jeg omsider fikk råd til en DJ mikser, var utstyret komplett og med eget utstyr kunne ingen stanse meg. Jeg øvde og øvde til hver en overgang var feilfri og bortimot uhørbar, og har fått en god del skryt for settene mine på arrangement både i England og Norge. Min musikkstil har modnet noe siden DJ Mickey dagene, og jeg spiller oftest progressiv house og techno.

Platesamlingen min så langt

 
 
  © Jaxeed - All rights reserved.